Toimitusehdot


Toimitusaika ja -tapa | Hinnat ja maksut | Palautusoikeus | Tilausvahvistus

 

Toimitusaika ja -tapa

Toimitusaika on 1-10 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on loppunut varastostamme tai toimitus viivästyy, otamme asiakkaaseen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Lähetämme tilaukset Itellan kautta, huomaamattomasti pakettina tai kirjeenä.

Huom!
Tilaajan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt.
 

Hinnat ja maksut

Verkkokaupasta näet aina tuotteen ostohinnan ja toimituksesta aiheutuvat kustannukset.

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä Everyday-verkkomaksulla tai postiennakolla. Mahdollisuutena on suora verkkomaksu tai koroton maksuaika niin halutessasi.

Postitus- ja käsittelykulut ovat 7,20 € / toimitus.

Huom! Mikäli et suorita verkkomaksua loppuun saakka tai verkkomaksaminen epäonnistuu jostakin muusta syystä, ei tilaustasi käsitellä.
 

Palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus (kuluttajansuojalaki 16§). Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, avaamaton ja alkuperäispakkauksessaan. Mahdollisia alennus- ja tarjoustuotteita ei korvata eikä vaihdeta. Korvaamme palauttamasi tuotteen hinnan ilmoittamallesi pankkitilille.

Voit jättää asiakaspalautukset veloituksetta Itellaan:

Asiakaspalautus
Gleeve Oy
PL 57
80101 JOENSUU
 

Tilausvahvistus

Hyväksytystä tilauksesta saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palveluntarjoajalla on oikeus tarvittaessa evätä tilaus.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista tai tilauksista, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@jumppakuula.fi tai ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse arkisin ma-pe klo 8-16.

 

<<Takaisin verkkokauppaan

<<Takaisin verkkokauppaan